Forum gildii Eagel Knights - www.rycerze.wp.pl
FYI:
oneSh napisał:
[USSR] oneSh
Data: 04.04.2008 o 02:54:46
Sprawa: re
Posłanie: hprzeszedlem na ciemna strone mocy![]()
Jeśli moge Ci cos podpowiedzieć odnośnie zerowania.
Nie opłaca się lecieć szybko z lvl.
Na poczatku bylem caly czas jako jedne pierwszy na lvl z IBILISEM i GABRYSiEm. Ciagle ich atakoiwalem ( przegrywalem ) dla expa. Ale to szlo w 2 strony oni atakowali mnie na poczatku to bylo fajne bo dostawalem punkty ale w czasie wojen z Wami i Smokami przestalo to byc fajne heheh
Bo zerowali mnie tak samo nad ranem i pozniej latwe bencki![]()
Reasumujac w czasie twardych potyczek ( narazie 2 na tym serwie) nie oplaca sie leciec przodem.
Siedze na 17 lvl do czasu kiedy Ty,Gabrys,Ibilis zrobicie 24 lvl
I wtedy nadgonie w tydzien do 23 lvl ( wiekszosc osob z servera tez bedzie mialo ok 20 lvl ).
I zakupie moj wymazony sprzecik![]()
Smoczy oddech
Obrażenia: 13-17
Trzonek: 3
Zręczność +1
Wytrzymałość -4
Cena: 881 - 1.116 kamieni szlachetnych
Wymagania: Broń jednoręczna:44
Póżniej wracam do robienia obrony. Staram się dosyc optymalnie wyliczyc co i kiedy mi sie oplaci![]()
Pozatym płyna korzysci finansowe z farm z niskich lvl
( niestety trzeba to robic aby zbijac expa)
ps.
Czytałaś o zmianach ?
http://board.knightfight.pl/viewtopic.php?f=4&t=8248
Opłaca się teraz ładować głownie w sztuki walki i parowanie.
ps. 2
Zapraszam was na kanal ogolny irc
http://board.knightfight.pl/viewtopic.php?f=7&t=8279
Siedzimy tam czesto z roznymi ludzmi glównie smokami
( oni zalozyli ten kanal![]()
Waszej Gildi nie może tam zabraknąć![]()
pozdrawiam.
PS. Zmiany to żart prima aprilisowy! ;-)
Wczytałem się w to i choc rzeczywyście to żart, to admin napisał, iż są realne szanse na wprowadzenie części z tych pomysłów w grę, co za tym idzie możemy liczyć że takie bądź inne rozwiązania zostana wprowadzone z czasem co odświeży grę i Ci na skraju rezygnacji z niej znów może powrócą co znaczeni przedłuży żywotność KF... co się będzie wiązać z dalszymi dochodami dla zarządu a to dla nich jest najważniejsze jest więc szansa że z czasem będzie jeszcze fajnie nawet jak już przywykniemy do wszystkiego co sie tu dzieje i kazdy kolejny dzień będzie nam mijał pod znakiem Rycerzy WP wciąż może będzie nadzieja ze twórcy nas zaskoczą