Forum gildii Eagel Knights - www.rycerze.wp.pl
Użytkownik
To proszę bardzo o wybranie przeciwnika! Chciałbym jeszcze dziś kogoś pobić i zobaczyć jak to wygląda na wojnie!
Użytkownik
a moze:
[WIN] Poskromiciele Świata
Użytkownik
Musimy istnieć dłużej niż dwa tygodnie aby móc wypowiedzieć wojnę Więc wojnę pierwszą możemy rozpocząć 20 marca
a WIN to ciekawy przeciwnik
Loxuvo, spokojnie...
Pamiętamy o Tobie - bez obawy!
Ja teraz też mam nie lada problem - piorą mnie ostro, bo chcą exp zdobywać, a moja postać wcale nie jest taka mocna :-/ Też mam mało kasy ;-)
Obecnie chyba troszkę przystopuję na tej 13 ;-) chyba, że mnie rozdrażni ktoś ;-)
Uszy do góry! Walcz dzielnie za Światło!
Użytkownik
Ok. mamy zatem więcej czasu na wzmocnienie naszych cech, uzbrojenia i skarbca - wojna zapewne będzie krwawa zatem lepiej mieć kasę na modlitwy o zwrot energii . Biorę się do roboty bo i u mnie z kasą bardzo kiepsko!
P.S. Na jakiś czas świadomie zamrażam swój rozwój lvl. Chyba za bardzo przygalopowałem i teraz podobnie jak nasza Księżniczka
mam duże problemy z kasą o czym już pisałem. Jak skubnę kogoś ciekawego dam znać na odpowiedniej zakładce i Was proszę o podsyłanie namiarów na majętnych rycerzy.
Tym czasem idę się tłuc
widzieliście cwaniaka [ADHD] Futur na 9 lvl a ile ma kasy skubany? Chyba nic nie robi tylko klepie tyłki ludkom na niskich poziomach - może to jest jakaś taktyka, hmmm ...
Ostatnio edytowany przez Rafael z Naboo (2008-03-14 20:28:45)
Użytkownik
no ja dzisiaj leje niskie lvl, bo zbieram na mieczyk nudy cholerne
Ojej, najmocniej przepraszam Loxuwo.
Nie chciałem sie wymądrzać mnie też regularnie piorą choć zbudowałem tak postać że może nie zadaje obrażeń specjalnie ale tez mało ich zbieram totez moge walczyć cześciej a z tą wojną chodziło mi bardziej to że nie chce właśnie walczyć z tymi najpotężniejszymi klanami jak ADHD bo wiem że nie mamy szans i brzydko wygladałoby gdyby nasza pierwsza batalia była odrazu sromotą porazką raz jeszcze przepraszam nie chciałem nikogo urazić, tutaj wciąż chodzi o dobrą zabawe !
Rafael z Naboo napisał:
Ok. mamy zatem więcej czasu na wzmocnienie naszych cech, uzbrojenia i skarbca - wojna zapewne będzie krwawa zatem lepiej mieć kasę na modlitwy o zwrot energii
. (...)
zdaje sie,ze na wynik wojny sklada sie tez stosunek zrabowanego/straconego zlota.
nie jestem pewien.. ale jesli tak jest,to chyba niemadrze by bylo ruszac z pelnymi kieszeniami?
ktos sie orietuje jak to dokladnie wyglada?
Użytkownik
licza sie chyba:
-zwyciestwa
-zdobyte zloto
-zadane obrazenia
i wygrywa ta ekipa, ktora wygra przynajmniej w 2 z tych statystyk
Użytkownik
KZ to będzie Nasz nadrzędny cel, ale najpierw chcę zobaczyć mechanizm wojny na jakimś słabszym przeciwniku mam nadzieję, że się ze mną zgadzacie!