Forum gildii Eagel Knights - www.rycerze.wp.pl
Witajcie, jaszcze się śmieję, wracam sobie z gospody po godzince a tu mam raport z obrony:
18.04.2008 18:54:41 Maximus Dobra Mastach 32 , http://www.rycerze.wp.pl/index.php?ac=s … =176045994 - 10 lvl, no nic myślę sobie albo się gość mylną albo szaleniec i jakie było moje zdziwienie jak za moment dostaję wiadomość "specjalnie dałem ci wygrać i codziuennie bedę ci dawał z kumplami za bilet na kamyki potężny jsteś" o mało nie padłem ze śmiechu i piszę gościowi że żałosny jest a on mi na to "hehea moze jeste.ś zainteresowany mą gildią proszę ciebie byśmy stworzyli potęgę
nie bój się hehe nie jestem taki mocny nie położę cię ty jesteś najpotężniejszy w całej grze i serwerach gratulację ja ciebie osłabiam?daję ci statystyki lepasze ale masz zbroję i tarczę ja tez chcę czarna zjawa mój kumpel ma klopot że [Sto] Metalli pomożesz mu?" normalnie to bym go złoił ale mi exp szkoda, ale pomyślałem w tym momencie o tym co wymyśliła Tyl, może te chłopaczki za naszą pomoc by nam dawali sf w każdym razie wymiękłem.
No expa mi nie odjęło bo to on atakował ale ubaw miałem niezły, potem pisał do mnie ten jego kolega "czarna zjawa" żebym mu za dwa bilety pożyczył postać na chwilę bo się chciał kolegom pochwalić
No załamujące to jest...
Ja już wiem, co takim odpowiadać.
Ale trafiają się przykre wiadomości również
Hm... Dzisiaj przegrałam walkę na 400gld ze słabiakiem jakimś... Normalnie, aż się uśmiałam! A chłopaczek musiał się nieźle zdziwić... Niech ma, a co mi tam