Forum gildii Eagel Knights - www.rycerze.wp.pl
Muszę się Wam czymś pochwalić... hihihi!
...
Setniczka Tyl Iron vs. Mroczny Marszałek [KZ-DH] IBLIS
Poziom: 21 Poziom: 21
Przekonanie: 2118 Przekonanie: -4930
Siła: 54 Siła: 79
Zręczność: 14 Zręczność: 46
Wytrwałość: 66 Wytrwałość: 69
Sztuka walki: 88 Sztuka walki: 82
Parowanie: 101 Parowanie: 96
Obrażenia: 57,97 - 64,97 Obrażenia: 71,22 - 78,22
Obrona: 0,00 - 0,00 Obrona: 0,00 - 0,00
Ogień-Obrażenia (Obrona): 9 (0) Ogień-Obrażenia (Obrona): 0 (0)
Błyskawica-Obrażenia (Obrona): 0 (2) Błyskawica-Obrażenia (Obrona): 0 (2)
Cień-Obrażenia (Obrona): 0 (0) Cień-Obrażenia (Obrona): 9 (0)
Doświadczenie: 2136 Doświadczenie: 2155
Energia życiowa: 1.119,21 Energia życiowa: 1.470,00
Wynik walki 21.04.2008 o 00:55:38
Imię: Zadane obrażenia: Energia życiowa:
Tyl Iron 856,87 604,15
[KZ-DH] IBLIS 515,06 613,13
Zwycięzca: Tyl Iron
Tyl Iron zdobywa 410 ! Tyl Iron otrzymuje 1 a [KZ-DH] IBLIS otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Szczegółowy raport z walki
Runda 1: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 1: [KZ-DH] IBLIS atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 74.3 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 2: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 59.36 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 2: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 3: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 58.82 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 3: [KZ-DH] IBLIS atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 75.96 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 4: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 4: [KZ-DH] IBLIS atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 71.75 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 5: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 64.08 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 5: [KZ-DH] IBLIS atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 72.1 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 6: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 63.36 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 6: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 7: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 60.5 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 7: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 8: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 62.02 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 8: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 9: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 9: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 10: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 10: [KZ-DH] IBLIS atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 71.38 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 11: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 60.37 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 11: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 12: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 12: [KZ-DH] IBLIS atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 76.81 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 13: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 64.84 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 13: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 14: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 58.35 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 14: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 15: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 60.5 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 15: [KZ-DH] IBLIS atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 72.76 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 16: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 61.23 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 16: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 17: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 17: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 18: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 18: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 19: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 62.74 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 19: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 20: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 62.38 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 20: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 21: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 58.32 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 21: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 22: [KZ-DH] IBLIS atakuje, lecz cios został sparowany
...
...
Setniczka Tyl Iron vs. Marszałek [KZ-DH] GABRYEL
Poziom: 21 Poziom: 22
Przekonanie: 2114 Przekonanie: 0
Siła: 55 Siła: 85
Zręczność: 14 Zręczność: 70
Wytrwałość: 66 Wytrwałość: 68
Sztuka walki: 89 Sztuka walki: 90
Parowanie: 101 Parowanie: 92
Obrażenia: 58,50 - 65,50 Obrażenia: 84,20 - 93,20
Obrona: 0,00 - 0,00 Obrona: 0,00 - 0,00
Lód-Obrażenia (Obrona): 0 (0) Lód-Obrażenia (Obrona): 12 (3)
Ogień-Obrażenia (Obrona): 9 (0) Ogień-Obrażenia (Obrona): 0 (0)
Błyskawica-Obrażenia (Obrona): 0 (2) Błyskawica-Obrażenia (Obrona): 0 (0)
Doświadczenie: 2149 Doświadczenie: 2217
Energia życiowa: 1.470,00 Energia życiowa: 1.522,55
Wynik walki 21.04.2008 o 07:51:31
Tyl Iron 617,86 971,10
[KZ-DH] GABRYEL 498,90 904,69
Zwycięzca: Tyl Iron
Tyl Iron zdobywa 27 ! Tyl Iron otrzymuje 2 a [KZ-DH] GABRYEL otrzymuje 0 pkt. doświadczenia!
Szczegółowy raport z walki
Runda 1: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 1: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 2: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 2: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 3: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 3: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 4: Tyl Iron wyprowadza uderzenie krytyczne! Zadane obrażenia: 90.03 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 4: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 5: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 59.91 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 5: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 6: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 6: [KZ-DH] GABRYEL atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 92.1 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 7: Tyl Iron wyprowadza uderzenie krytyczne! Zadane obrażenia: 92.88 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 7: [KZ-DH] GABRYEL atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 85.09 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 8: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 8: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 9: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 9: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 10: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 65.01 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 10: [KZ-DH] GABRYEL atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 92.94 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 11: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 11: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 12: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 58.53 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 12: [KZ-DH] GABRYEL atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 90.08 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 13: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 13: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 14: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 14: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 15: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 15: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 16: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 59.26 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 16: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 17: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 64.3 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 17: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 18: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 63.21 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 18: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 19: Tyl Iron atakuje z powodzeniem! Zadane obrażenia: 64.73 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 19: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 20: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 20: [KZ-DH] GABRYEL wyprowadza uderzenie krytyczne! Zadane obrażenia: 138.69 (pancerz przeciwnika zatrzymał 0)
Runda 21: Tyl Iron atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 21: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Runda 22: [KZ-DH] GABRYEL atakuje, lecz cios został sparowany
Miałem troszke szczęścia w trakcie obrony (co więcej dostałem słowa uznania od Iblisa - coś takiego):
[KZ-DH] IBLIS 365,27 1.060,70
Norgar 409,30 1.104,73
Zwycięzca: Norgar
Zwycięzca: Norgar zdobywa 483 ! [KZ-DH] IBLIS otrzymuje 1 a Norgar otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Ostatnio edytowany przez Norgar (2008-04-21 08:54:25)
Użytkownik
Miło czytać, że ktoś z nas daje sobie z nimi radę !!! Mnie udało się pokonać wczoraj 2 z nich (raz to mój fart w obronie a raz całkowicie moja zasługa) no .... i od dzisiejszego rana mam frontalny atak z Gabrysiem i Ibisem na początku. Ale jazda
ale spoko ... nie robi to na mnie zbytniego wrażenia! Nie mam wielkich szans ale będę polował na tych, którym mogę obić 4 litery .
Tyl jak będziesz wiedziała co z bilecikami daj znać jak najszybciej, proszę !?
Ja z całej ich gildii hańby daję sobie rady tylko z minxem i to też tak losowo raz ja raz on, ale czekajcie do jutra
jutro kupuję funkiel nówkę zbrojkę o obronie od 10-17 i moja obrona będzie wynosić coś koło 40 pkt, i czas zacząć inwestować w broń bo kurcze miałem dziś walkę 17 rund i remis 0,00 do 0,00
Użytkownik
tak się nacięli chłopcy z KZ DH:
KZ-DH] Blaster 112,55 1.264,55
Eagel Wolf 135,45 369,00
Zwycięzca: Eagel Wolf
Zwycięzca: Eagel Wolf zdobywa 95 Złoto! [KZ-DH] Blaster otrzymuje 1 a Eagel Wolf otrzymuje 0 pkt. doświadczenia!
[KZ-DH] Shim 88,03 1.026,27
Eagel Wolf 89,59 837,20
Zwycięzca: Eagel Wolf zdobywa 242 Złoto! [KZ-DH] Shim otrzymuje 1 a Eagel Wolf otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
hehe znów się jeden naciął
[KZ-DH] Blaster 110,72 1.353,21
Eagel Wolf 116,79 968,63
Zwycięzca: Eagel Wolf zdobywa 241 Złoto! [KZ-DH] Blaster otrzymuje 1 a Eagel Wolf otrzymuje 1 pkt. doświadczenia!
Ostatnio edytowany przez laszlo25 (2008-04-23 15:24:46)
...
Siedziała w namiocie. Wiatr delikatnie łopotał odsłoniętą klapą wejścia. Była zmęczona. Miecz odwieszony na stojaku. O łoże oparty ciężki topór - jedyna możliwa broń przeciwko pancerzom hordy.
Nie lubiła tej broni, bo czyniła ją bardziej wycieńczoną w polu.
Otarła czoło, włosy pozostawione w nieładzie przypominały o sobie.
Usłyszała chrząknięcie, wstała wyprostowała się i lekko przeciągnęła - trening i walka dały o sobie znać.
Podeszła do wejścia.
Stał tam posłaniec, poseł hordy. Wyglądał jak młody królewicz, piękne rysy, czysty ubiór, ale spojrzenie kata, wręcz demona. Na ustach uśmiech od ucha, ale jakże fałszywy...
- Posłanie do Tyl Żelaznej od Iblisa Pana Wojny.
- Dziękuję. Odejdź w pokoju i nie drażnij dłużej swoją obecnością tego świetego miejsca. - odpowiedziała patrząc mu prosto w oczy.
- Spotkamy się jeszcze o Pani! - powiedział z drwiną w głosie i odszedł szybkim krokiem.
Nie odprowadzała go wzrokiem.
Zaczęla czytać przesłanie.
" Pani,
Przyjmij to złoto jako podziękę i wyraz szacunku za piękną honorową walkę...
...nie miej żalu do mnie ani naszej Gildii o nic... wszystkim było bardzo miło móc patrzeć jak rośniecie w siłę... wynik wojny nie ma tu większego znaczenia bynajmniej dla mnie, a piszę teraz (na razie) tylko we własnym imieniu...
IBLIS zakończył działania wojenne, których celem była Gildia [EAGLE], powyższe powodowane jest faktem odejścia z [KZ-DH] najsłabszych Wojowników.
Od tej pory do czasu zakończenia Wojny IBLIS nie będzie atakował nikogo z Was.
Po zakończeniu zaś działań wojennych celem zdobycia doświadczenia IBLIS byłby zaszczycony gdybyś zechciała stawiać mu czoła na ustalonych wcześniej warunkach - zasady ustalisz Ty.
Z wyrazami szacunku.
IBLIS "
Spochmurniała, zwinęła list i podniosła głowę.
Jakiś zagubiony kruk leniwie krążył nad obozem rycerzy Eagela.
"Pora się zbierać" - pomyślała.
Była rozdrażniona, bo nie czuła się przegraną, ale jednak tą bitwę przegrali...
Gwizdnęła i podbiegł młody chłopak - jego blizny jeszcze nie do końca zakrywały rany.
Patrzył na nią, zawsze z tym samym przerażeniem.
- Zawołaj wszystkich pozostałych Trzynastu, nie zapomnij o Wilku. Musimy zrobić naradę...
Chłopak popędził.
Wróciła do namiotu, jeden szybki, machinalny ruch i tanto, ukryte w jej pasku świsnęło aby wbić się w główny słup namiotu.
"To jeszcze nie koniec!" pomyślała.
...
Tyl Iron - Żelazna
...
I odpowiedź Iblisa:
Nadawca: [KZ-DH] IBLIS
Data: 24.04.2008 o 14:02:32
Sprawa: Szanowna Tyl Iron.
Posłanie: Niniejszym informuję już oficjalnie, że Twoja Gildia nie będzie atakowana przez [KZ-DH] do zakończenia działań wojennych, a później ataki wynikać mogą jedynie z losowości w tym świecie bądź potrzeby zdobywania doświadczenia... To oficjalne stanowisko całej Gildii w tej materii...
Proszę o informację jeśli ktokolwiek przypuści jeszcze atak... może być to spowodowane jedynie faktem niewiedzy w tym momencie nieobecnych Wojowników.
Z wyrazami szacunku
IBLIS
{do wiad. Gildie [EAGLE] oraz [KZ-DH]}
...
Odpisałam, że nasze ataki mają również charakter losowy - tzn. wynikający z dostępności gracza przy wyszukiwaniu, ponieważ musimy sobie zdawać sprawę, że nasze pojedynki mają charakter treningowy.
De facto: nic się nie zmieniło.
Użytkownik
mnie i tak KZDH atakuje więc ja nie mam do nich żadnego szacunku uważam ich za rozpieszczonych maminsynków, którzy ducha gry zabijają swoimi pieniążkami co czyni ich w moich oczach zakompleksionymi małolatami